Home » , , , » Blender 3D Ayarlar ve Eklentiler (Addons) İle Birlikte Sürüm Yükseltme

Blender 3D Ayarlar ve Eklentiler (Addons) İle Birlikte Sürüm Yükseltme

Written By blogyazari on 16 Kasım 2016 Çarşamba | 19:26

Blender 3D Ayarlar ve Eklentiler (Addons) İle Birlikte Sürüm Yükseltme

Blender 3D Ayarlar ve Eklentiler (Addons) İle Birlikte Sürüm Yükseltme

Blender 3D, ücretsiz bir üç boyutlu modelleme programıdır. Geliştirilmeye devam edilmektedir. Programın bir üst sürümüne geçerken, programda belirlenen ayarların ve programa eklenen eklentileri kaybetmekten endişe eden Blender 3D kullanıcıları için harika bir özellik bulunmaktadır. Bu yazıda üst sürüme geçerken ayarlar ve eklentiler (addons) ile birlikte sürüm güncelleştirme anlatılmaktadır.

Bir üst sürümü içeren kurulum dosyası (setup) indirilir ve kurulum yüklenir. Açılış ekranında "Copy Previous Settings" seçeneği vardır. İşte bu seçenek bir önceki sürümdeki ayarları ve eklentileri yeni sürümde kullanmanızı sağlar. Bunu yaparken önceki sürümün ilgili klasörlerinde bulunan ayaları yeni sürümün ilgili klasörlerine taşır.Bu özelliğin ekran görüntüsü aşağıdadır.

Blender Ayarlar ve Eklentiler

Blender üç boyutlu modelleme programını öğrenmek isterseniz, en uygun fiyatlara temel ve orta seviye özel ders alabilirsiniz. Blender kurs eğitimleri size uygun gün ve saatlerde verilmektedir. Blender 3D dersleri ile kısa zamanda kendi tasarımlarınızı oluşturabilir, üç boyutlu tasarım dünyasına hızlı bir giriş yapabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder