Her Blog Neden Başarılı Olamaz?

Written By blogyazari on 7 Mart 2016 Pazartesi | 15:46

Her Blog Neden Başarılı Olamaz?

Her Blog Neden Başarılı Olamaz?

Blog yazmanın ana amacı kendini ifade etmektir elbette fakat yan amaçlar da söz konusudur.Bu amaçlardan biri tanınırlık elde etmek ve bununla beraber ticari kazanç sağlamaktır.

Ancak blog yazarak bu hedeflere ulaşmak gerçekten kolay değildir.Bu durumun belli başlıca sebepleri; belli konulardaki bloglara değer verilmesi, firmaların reklam kültüründen yoksun olması ve reklam engelleyici araçlardır. Tabi tüm bunların yanında blog yazarının kendi başarısızlığı da söz konusu olabilir. Blog yazarının blog yazma tekniğini bilmemesi,okurlara hitap edememesi de bloğu başarısız kılan sebeplerdendir. Elbette başarı da görecelidir, belirlediğiniz hedefe ulaşabildiyseniz bloğunuz başarılı sayılır , en iyi blog sizin bloğunuz olmak zorunda değildir.

Blog yazarı üzerine düşeni yapsa dahi aynı konulardaki diğer bloglar ile rekabet etmesi gerekir. Tanınması ve ticari kazanç elde etmesi biraz şans işi olarak görülebilir.Yani başarılı blog bazen tek başına yeterli olamayabilir. Sizlere en büyük tavsiyem "bildiğiniz konular hakkında yazın" olacaktır. Böylece konu sıkıntısı çekmeyecek, kendinizi,yaptığınız işi ya da ilgi alanlarınızı rahatlıkla ifade edebileceksiniz. Bloğunuz için teknik destek gerekiyorsa teknik destek alın. Bu konuda size farkı göreceğiniz şekilde yardımcı olabilirim. İyi çalışmalar dilerim.

0 yorum:

Yorum Gönder