Hibe ve Kredi Alarak İş Kurmak İster misin?

Written By blogyazari on 13 Ocak 2014 Pazartesi | 19:37

Hibe desteği ya da kredi desteği alarak kendi işinin sahibi olabilirsin. İster dış ticaret yap, ister internet reklam ve pazarlama şirketini kur. Detaylar aşağıda;

Daha önce hiç yapılmamış bir iş fikrin varsa ya da halihazırdaki bir iş modeline yenilik getiren bir projen varsa ama sermayen yoksa bu makale tam sana göre, hemen oku ve hayallerine giden yolda bir adım daha at...


Hibe Nedir?


Hibe; belli şartlara uygun hazırlanan projelere, uygun görülmesi halinde geri ödemesiz verilen parasal desteklerdir.

En bilinen hibe ve destek veren kurum kuruluşlar aşağıda belirtilmiştir;


Kosgeb Hibeleri
Kalkınma Ajansı Hibeleri
Tübitak Hibeleri
DPT Hibeleri
Avrupa Birliği Hibeleri
İpard Hibeleri
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı hibe be destekleri



Kredi Nedir?


Belli bir miktar paranın belli bir süre içinde geri ödenmek şartıyla gerçek ya da tüzel kişilere verilmesidir. Yeni iş kurma projelerine genelde faizsiz ya da çok düşük faizli krediler verilmektedir.

Çok parlak bir fikriniz varsa, daha önce yapılmamış bir iş hayal etmişseniz ya da halihazırda var olan bir işe yenilik getiren bir projeniz varsa siz de hibe ya da destek kredileri alabilirsiniz. Projelerinize destek bulabilirsiniz.

Çok parlak fikriniz yok ancak, çok kazandıran bir iş sahibi olmak istiyorsanız; örnek girişimcilik projelerini okumalısınız.

Örnek Girişimcilik Projelerini, Hibe ve Kredi Desteği Konusunda Bilgiyi Nereden Bulurum?


Nasıl hibe ve kredi alacağınızı bilmiyorsanız, basit anlatımlı , detaylı ve kapsamlı bir kaynağa sahip olmak için aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız.Üstelik ücretsiz danışmanlık hizmeti olanağını da sunulmaktadır.

Hibe ve Kredi Desteği almanın en kolay ve hızlı yolu bu kaynakta! Sahip olmak için tıklayınız.

1 yorum: