İnternet Sitesi Sahibi Olmak Neden Önemlidir? İnternet Sitesi Maliyeti Ne Kadardır?

Written By blogyazari on 10 Aralık 2013 Salı | 14:54

 İnternet Sitesi Maliyeti Ne Kadardır?
Bilgisayar çağını yaşadığımız bu yüzyılda bilgiye,hizmete hızlı erişim oldukça önem  kazanmıştır. Ticaret konusu ister ürün , ister hizmet olsun ; tanıtımı, pazarlanması ve müşteri sonrası ilişkiler internet ile oldukça kısa süreler içinde yapılmaktadır. Müşteriler ürün ya da hizmetin fiyatını,özelliklerini internet üzerinden öğrenebiliyor , karşılaştırabiliyor.

Bu durumda hem rakip firmalarla yarışmak hem de ticari performansı arttırmak için internet sitesi bir ihtiyaçtan çok zorunluluktur. İnternet aynı anda hem pazar hem de reklam platformudur. Ticaretle uğraşan , hizmet veren girişimciler internet siteleri ile yeni müşterilere daha hızlı ulaşabilir. İnternet sitesi üzerinden sorunlara daha hızlı cevap verebilir , görsel ve metin sunumlar ile ürün ve hizmetinin tanıtımını detaylı bir şekilde yapabilir.İnternet üzerinden online satış , sanal satış artık ticaretin olmazsa olmazıdır.

İnternet Sitesi Sahibi Olmak Maliyetli midir?

İnternet sitesi sahibi olmak sanıldığı kadar maliyetli değildir. Aksine ekonomik rakamlar karşılığında kullanışlı,işinize uygun web sitesi kurmak mümkündür. İnternet siteleri alan adı (domain) ve barındırma (hosting) hizmetleri alımı ile kurulur. Bu hizmetlerden birini veren firmaların çoğu diğer  hizmeti de sağlıyor.Yani alan adı (domain) ve bardırma (hosting) hizmetini aynı firmadan satın alabilirsiniz.

Hosting (Barındırma) ve Domain (Alan  adı) Hizmetlerini Hangi Firmalardan Almalıyız?

İnternet sitesi kurarken domain ve hosting hizmeti veren firmayı iyi seçmelisiniz.Herhangi bir sorunda, sorun çözmek için verdikleri uğraş, ilgi , alaka ; hizmetlerin kalitesi çok önemlidir.  

0 yorum:

Yorum Gönder