XTREAL: Bir Webmaster Blogu

Written By blogyazari on 2 Temmuz 2013 Salı | 04:07

blogger eklentileri,blogger temaları

İnterneti kullanan herkesin düşündüğü şeylerden biri kendisine ait bir web sayfası olmasıdır. Herkesin kendisine ait bir sayfası olabilir. Bunun en basit ve maliyetsiz olan kısmı bir blog tutmaktır. Son zamanlar da herkesin bir blogu var diyebiliriz. Peki bloglarımızı daha çekici hale getirebilmek için neler yapıyoruz ? Sorunun cevabını bulabilmek için internet üzerinden bir araştırma yaptım ve bir blogla karşılaştım.
Blog içeriğini incelediğimde webmasterların kullanabileceği bir çok yararlı bilginin olduğunu gördüm. Benim gibi blog sahibi iseniz, blogunuzu zenginleştirecek blogger temaları, blogger eklentilerini ve bu blogger tema ve blogger eklentilerini blogunuza nasıl ekleyeceğinizi detaylı ve olabildiğince sade bir dilde anlatmaya çalışmış.
Web dünyasında sayfa sahibi olmak için bilinmesi gereken temel konulardan olan HTML ve CSS konularında da oldukça yararlı kaynaklar bulabileceğiniz bir blog. CSS3 ile yapılmış bir çok animasyon Css3 menü yapımı ve sayfanıza nasıl ekleyeceğinizi rahatlıkla anlayabilirsiniz. Web dünyasına yeni adım atmış olan HTML5 yeniliklerinden de bahsederek bu yeni teknolojiyi tanımak isteyenlerin okuması gereken yararlı makaleler bulunuyor.

Blog genel olarak webmasterlara hitap ettiği için, webmasterlar olarak ayırdığımız bu zamanı küçükte olsa bir kazanca dönüştürebilmemiz adına internetten para kazanma yolları hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz. İnternet sayfanızdan para kazanmak için yapmanız gerekenleri ve reklam alabileceğiniz internet siteleri hakkında detaylı bilgiler bulabilirsiniz.

xtreal.net

0 yorum:

Yorum Gönder