GeoGuessr Fotoğrafın Bulunduğu Yeri Dünya Haritası Üzerinden Tahmin Et

Written By blogyazari on 17 Mayıs 2013 Cuma | 17:01

GeoGuessr yeri haritadan tahmin et

GeoGuessr; Google sokak görüntülerinden rastgele seçilen bir fotoğrafı dünya haritası üzerinde işaretleme ve yapılan tahminin doğru yere yakınlığına - uzaklığına göre puanlanmasına dayanan bir sistem ile işleyen eğlenceli bir web sitesi.Yani ne kadar çok doğru yere yakın bir tahminde bulunursanız o kadar yüksek puan elde etmiş olursunuz.

Coğrafya, genel kültür meraklılarının bağımlısı olacağı bir site desek yanlış olmaz.Çoktan popüler olmuşa benziyor.En çok Amerika ile Avustralya birbirlerine karıştırılan yerler arasında...

Oynanışı çok basit; GeoGuessr'da size tek tek google street'den alınmış fotoğraflar sunuluyor ve hemen yanında tahmin etmeniz için bir dünya haritası, tahmininiz harita üzerinde işaretleyip onaylayınca sizin tahmin ettiğiniz yer ve fotoğrafın ait olduğu doğru yer harita üzerinde beliriyor. Tahmininizdeki mesafenin yakınlığına göre yüksek puan elde ediyorsunuz. Belli sayıdaki tahminden sonra o oyun için aldığınız toplam puan ekranınızda beliriyor. GeoGuessr Fotoğrafın Bulunduğu Yeri Dünya Haritası Üzerinden Tahmin Et uygulaması.

Tekrar tekrar oynamak isteyeceğiniz bir oyun. İyi eğlenceler.

Siteye buradan ulaşabilirsiniz.



0 yorum:

Yorum Gönder